Jouluyllätysvaihto sujui taas loistavasti. Olin Rasavillirusakon pari. Säästin häneltä saamani paketin jouluaattona viimeiseksi ja avasin sen kaikessa rauhassa itsekseni.

Pussukasta löytyi:

P1010742.JPG?imgmax=512

Oo, keväisen värikästä Jengaa! Tästä taitaisin saada kutittamattomia asusteita tyttärelle.
Söpöisiä huopakukkasia ja kultaisia kiehkurasydämiä koristeluun ja vielä namuskeja (huom! kuva on otettu tänään ja ne ovat vielä tallella!)

Suuret kiitokset, Rasavillirusakko! (Saat jo pelkällä nimimerkilläsi minut hymyilemään!)

Itselleni meinasi käydä köpelösti miettiessäni lahjoja Rasavillirusakolle. Olin tietysti lukenut hänen bloginsa useampaankin otteeseen läpi saadakseni vinkkiä, mutta vasta n. viikkoa ennen paketin viimeistä lähettämispäivää minulle valkeni, että hänpä ei taida olla neulojapupu ensinkään, vaan mieluummin virkkailee. Niinpä otinkin sitten vähän erilaisen näkökannan paketin kokoamiseen ja päädyin näihin:

P1010696.JPG?imgmax=512
Huomatkaa muuten lähes tismalleen sama asettelu tässä ja Rasavillirusakon kuvassa!

* Kerä Sirdar Fizz -hapsuhuiskulankaa (kerä muuten purkautuu ja menee solmuun melkein pelkästä katseesta). Ajattelin, että tästä Rasavillirusakon virkkaamat pupuneidit saisivat kivaa rimpsua mekkoihinsa, esimerkiksi.
* Valovirkkuukoukku, 4 mm. Koko valittu värin mukaan.
* Pari pientä tuoksukynttilää
* Pari kirjanmerkkiä, Kirjatoukka ja Kirjatonttu nimeltään, muistaakseni.
* Itse neulomani pupunen. Helppotekoinen, ohje täällä.
(Tämä on kamalan noloa: tarkoitukseni oli lähettää myös namia, mutta koska siitä ei ole todistetta sen paremmin Rasavillirusakon kuin omassa kuvassanikaan, niin ilmeisesti en ole sitä lähettänyt! En myöskään löydä sitä kätköistäni enkä tunnusta sitä syöneenikään. Mystistä. Menee joulupaniikin piikkiin...)

2140587425_e813c53b98.jpg?v=0

Kivaa oli! Kiitokset vielä myös emännälle organisoinnista!