118675.jpg
Kaikki yhdessä

118681.jpg
Black Cherry

118680.jpg
Berry Blue + Tropical Punch + Man-O-Mango-Berry (tummempi osuus)
Watermelon Cherry + Slammin' Strawberry Kiwi (vaaleanpunainen osuus)

118678.jpg
Magig Twists Secret Color (oliivinvihreä)
Orange

118679.jpg
Ice Blue Raspberry Lemonade
Raspberry Reaction

118677.jpg
Soarin' Strawberry Lemonade (vaaleanpunainen)
Orange
Wild Watermelon Kiwi (vihreä)

118676.jpg
Man-O-Mango-Berry
Cherry
Strawberry

Nuo kaksi ylintä punasävyistä lankaa värjäsin vielä yöllä. Kypsensin ne kattilassa oikein kunnolla. Tuo Black Cherry sai jäähtyä (kirkkaassa) liemessään aamuun asti, ja siitä ei kovin paljon lähtenytkään väriä huuhteluissa. Mutta lähti kuitenkin.

Tuon tummemman punaisen langan huuhtelun aloitin jo yöllä, kun lanka ei ollut vielä ihan kokonaan jäähtynyt. Huuhteluvesi oli kuitenkin saman lämpöistä kuin lankakin. Ja taas kävi niin, että värinpäästö ei loppunut lopultakaan. Tässä vielä viimeinen noin sadasta huuhteluvedestä:

118671.jpg

Tässä vaiheessa olin sitten jo kypsentänyt sen uudelleen höyrykattilassa, mutta edelleen väriä irtosi. Näytti siltä, että olisin saanut huuhdella sitä vaikka lopun vuotta eikä väri olisi loppunut, joten laitoin langan kuivumaan, ja yritän muistaa pestä valmiit sukat sitten käsin ja erillään.

Joku kumma juttu tässä nyt on, että minä olen maailmankaikkeuden ainoa koolaidaaja, joka ei saa väriä pysymään langassa. Mitä ne oikein laittaa tuohon meidän vesijohtoveteen?!
Harmittaa, kun haluaisin värjäillä vielä lisääkin (pusseja jäi vielä ja lisääkin tuli tilattua), mutta eihän noista langoista tehtyjä sukkia kehtaa edes antaa kellekään, kun värit eivät kestä pesua.

EDIT: Semmoinen vielä, että omituisesti ensimmäinen huuhteluvesi oli aina kirkas. Mutta sitten seuraavissa väri alkoi lähteä. Ei ymmärrä.