Huomenna tapaamme ensimmäisen kerran sukumme nuorimman jäsenen, kaksiviikkoisen tyttösen, jolle neuloin Grignascon Merinosilkistä pipon:

114665.jpg

Malli: Suuresta Käsityölehdestä 5/2006 (erittäin paljon muunneltuna)
Lanka: Grignasco Merinosilk kaksinkertaisena (pinkki ja luonnonvalkoinen)
Puikot: Addin metallipyöröt 2,5 & 3 mm

Kaikenlaista muutakin on tekeillä, mutta ei nyt juuri esittelykelpoista. Työ ja kaikenlaiset menot haittaavat neulomisharrastusta edelleen, niin että valmista ei synny millään. Lankoihin taidan kohta hukkua, koska niitä tulee jatkuvasti lisää. Eikä tarvitse edes ostaa: löysin eilen taas ihan muuta asiaa etsiessäni oman kätköni. Olin piilottanut moniksi vuosiksi itseltäni muutaman kerän Novitan Alpacaa, samoin Novitan punaista samettilankaa ja vielä kerän lila-vaaleanpunaista Novitan merinovillaista Bambinoa, ja olihan siellä vielä harmahtavanvihreää Nalleakin ja siitä neulotut miesten sukat. Ja alpakasta olin neulonut sukat, jotka ovat päättelyä vaille valmiit. Pitääkin kuvata ne ja esitellä myöhemmin. Hauskaa, kun voi tällä tavalla järjestää itselleen iloisia yllätyksiä!

Tässä vielä kuva ehdottomasta lempikukastani pionista. Tuoksu on huumaava! Istutimme viime kesänä kolme eri väristä pionia, ja nyt ne kukkivat. Tosin tummanpinkissä ja vaaleanpunaisessa on kummassakin vain yksi kukka; valkoisessa taitaa olla kolme. Emme ole todellakaan vähääkään viherpeukaloita, joten siinä mielessä saa olla tyytyväinen, että pionimme ovat suvainneet edes nuo muutamat kukat kasvattaa.

114672.jpg