Kävin eilen Turun käsityömessuilla. Väkeä oli paljon ja kaikenlaista hauskaa katseltavaa.

Pienen etsimisen jälkeen löysin Ninnin ständin. Ainoa etukäteissuunnitelmani oli ollut ostaa Ninniltä Alpacaa ja Merinosilkiä, ja niitähän sieltä löytyi. Nyt harmittaa vähän, etten ostanut alpakoita enempää kuin nuo kaksi pinkkiä. Minuun on iskenyt nyt joku kummallinen alpakkakuume. Kaikki maailman alpakat, tulkaa meille! Elävinä tai k... lankoina!

52032.jpg
Merinosilk, värit 318 (sininen) ja 306 (vaalea beige)
Drops Alpaca, väri 2922

Käsityötalo Priiman osastolta ostin vihreää Kitten Mohairia, yhdet bambuiset sukkapuikot 4,5 mm ja Addin hilevirkkuukoukun 7,5 mm.
Siis vihreää lankaa, häh? En ole koskaan pitänyt vihreästä, mikä minuun on mennyt?!
(Olen lukenut neuleblogeja ja nähnyt niissä paljon juuri näitä kevään uusia vihreitä lankoja ja kai sitten silmä on tottunut niin, että vihreä näyttää jopa kauniilta!)
Arvelen, että näistä kisulangoista tulee huiveja. Neljä kerää riittänee kahteenkin huiviin.

52033.jpg
Kitten Mohair, väri 8715

Blogin päivittäminen on ollut vähän heikkoa viime aikoina. Uusia lankoja ja kirjoja on taas kuvaamatta. No, ensi viikolla tulee varmasti lisää, joten päivitellään sitten taas.
Toivottavasti muuten kovin monia lukijoita ei ärsytä nämä ainaiset lankakerien esittelyni! Tarkoitukseni ei ole elvistellä, että "taas on näin paljon uutta lankaa", vaan ihan vain esitellä omia löytöjäni. Itse ainakin tykkään kauheasti katsella lankojen kuvia blogeista. Olisi tietysti kiva, kun osaisi kuvata ne nätisti, mutta toistaiseksi taitoni on vain suunnilleen "tähtäys sinne päin - räpsäys" -tasoa.