Päivitetäänpäs vähän viime päivien aikaansaannoksia.
Ensin todistuskappale siitä, että aikaisemmin vaiheessa olleet punavalkoiset ailit tyttärelle valmistuivat. Kuvassa ne ovat jo kertaalleen käytettyinä - sain ne valmiiksi juuri ennen lääkärireissua, ja tyttö halusi ne heti käyttöön.
30625.jpg
Ja tokihan piti sitten pojallekin (kohta 5 v) tehdä omansa. Näissä luonnonvalkoista Nallea ja sinivihreäturkoosia raita-7-veljestä. Oikeastaan en tiedä, miten päädyin ostamaan tuon väristä lankaa, sillä en ole koskaan voinut sietää juuri sinisen, vihreän ja turkoosin yhdistelmää. Edelleenkään väri ei miellytä ja oikeastaan pojan lapasista tuli karmeat, mutta pääasia kai, että poika itse tykkää.
31917.jpg

Seuraavaksi sain valmiiksi vihdoin omat OnLine-sukkani. Niistä en taida viitsiä laittaa kuvaa, koska yksinään ne eivät oikein pysy kuvassa kuosissaan (pitsineule vetää ne hassun näköisesti kurttuun), ja toisaalta en osaa ottaa niistä fiksun näköistä kuvaa omissa jaloissanikaan. Ihan kelpo sukat, vaikkakin taas ihmettelen vähän langan värivalintaani. Keskeneräisistä löytyy siis kuva tuolta alempaa.

Sitten tein yhden pienen välityön (siis sukkien ja tumppujen välityön - muilla kai sukat ja tumput ovat juuri niitä välitöitä), josta ei ole vielä kuvaa, koska valaistusolosuhteet ovat olleet taas vähän hankalat. Palataan aiheeseen myöhemmin, jos saan kuvan otettua.

Ja lopuksi vielä eilen valmistuneet tumput. Niihin sovelsin ailien perusideaa. Omassa versiossani ailien nurja kerros on myös oikeaa, silmukan nostot kuitenkin samalla tavalla. (Edit: paitsi tuo ranneosahan oli perinteistä ailia!). Lankoina musta Nalle ja kirjava Isoveli. Ihanaa rikkoa sääntöjä: kaksi eripaksuista lankaa ja niille yhteensä sopimaton puikkokoko (3,5). Näitä oli kuitenkin hauska neuloa eikä neuloutuvuudessa ollut mitään ongelmia. Tumpuista tuli mukavan paksut, ja ne menivätkin jo tuohon naapuriin, palelevasormiselle ystävälleni! :)
31915.jpg

Oikeastaan tunnen itseni aika säälittäväksi esitellessäni täällä oikein kuvien kanssa tämmöisiä onnettomia tsukeloita ja tumpeloita, kun muut huiskivat parissa illassa upeita villapaitoja ja huiveja ja muita ihanuuksia, etenkin kun itse haluaisin tehdä myös jotain isompaa. Ja arvelisin siihen kykenevänikin, mutta mistä ihmeestä saisin lisää aikaa?! No, toisaalta nämä viimeisimmät neulomukset ovat olleet sellaisia tarpeeseen ja heti käyttöön tulleita, joten ihan tyytyväinen olen, että olen ne saanut puserrettua.

Pari uutta työtä on taas puikoilla, mutta niistäkin lisää sitten myöhemmin. Samoin uusia lankoja on
tullut osteltua joitakin keriä, mutta odottelen vielä vähän aurinkoisempaa päivää, että saisin parempia kuvia.