Tämmöstä tää sit on, kun mitään ei valmistu neuleosastolla, niin ei tule päivitettyä blogiakaan. Ja valmista ei ole nytkään, mutta ennen kuin loputkin lukijat ja tilaajat kaikkoavat, niin pitänee laittaa jotain elonmerkkiä.
Kun periaatteena on, että työ ennen huvia (ja töitä on tällä hetkellä jonossa marraskuun alkupäiviin saakka), ja toisaalta kun mieli tekee aloittaa aina kaikkea uutta kivaa, niin tästä yhtälöstä seuraa väistämättä se, että en taida saada taas pitkään aikaan mitään valmista näytettäväksi.

Ostoksia on silti taas saatu aikaiseksi. Lankojakin kyllä, mutta ne nyt ovat niin tavallisia Lanetteja ja Wooleja, ettei niitä kannata sen tarkemmin esitellä. Kirjaostoksista otin oikein kuviakin.

161804.jpg

Nancy Bush: Folk Socks (Vilmiinan Villapuoti, jossa erinomainen palvelu, suosittelen!)
Nancy Bush: Folk Knitting in Estonia ja
Marcia Lewandowski: Folk Mittens (Play.com - yksi suosikkikirjakaupoistani)
1000 Great Knitting Motifs (Amazon.com)

Seuraava kirja ja etenkin sen ostopaikka ansaitsee kunniamaininnan:

161805.jpg

Carol Rasmussen Noble: Knitting Fair Isle Mittens & Gloves

Tupasvillaa-blogin Sanna kertoi kokemuksiaan kirjan ohjeista, mutta siitä huolimatta halusin tämän kirjan. Tilasin sen jo kolme viikkoa sitten Brittilän Amazonin kautta toimivalta myyjältä. Kirjaa ei ole näkynyt vieläkään, joten se on ilmeisesti joutunut hukan teille. Myyjän kunniaksi on sanottava, että sieltä palautettiin rahat välittömästi, kun olin tiedustellut, että missähän päin maailmaa kirja seilannee.
Mutta siis, kuten näette, niin se kirja on mulla kuitenkin. Tilasin sen EILEN Hobboksilta, ja tänään se oli jo postilaatikossa! Uskomatonta, loistavan nopeaa palvelua!
Tässä kirjassa on kyllä tosi hienoja kirjoneulehanskoja - 40 eri mallia, joten on varaa valita! Toivottavasti sitten hokaan mahdolliset ohjeiden virheet ajoissa...

Voikohan näistä kirjaostoksista päätellä, että erään uusin villitys on kirjoneuleet...

Toistaiseksi villitys on ihastuksen ja haaveilun asteella, mutta pientä yritystä jo on, ohje ei kuitenkaan ole peräisin mistään em. kirjoista.

161807.jpg

Ja vähän pitsiäkin ois tulossa:

161806.jpg

Näistä seuraa tarinaa ehkä joskus myöhemmin.

Muutin sivupohjan värejä pikaisesti. Katsotaan, jos keksin jotain kivempaa paremmalla ajalla. Huomatkaa kuitenkin yhteys kirjoneuleen alun ja uusien kehysten väreissä!