En ole taas viikkoon ehtinyt neuloa juuri lainkaan, mutta lankaostoksia sentään olen vähän tehnyt.
En nyt jaksa kuvata kaikkia, mutta olen ostanut Mandarin Petitiä vaaleanvihreänä. Siitä tulee tytölle neuletakki. Pipolangoiksi ostin vaalean- ja tummanpinkkiä Schachenmayr Nomotta Catania-puuvillalankaa.

Tänään kävin Vapaa Valinnassa, ja ostin vihdoin pari kerää keltaista Tennesseetä. Ne ovat jo pitkään olleet tarjouskorissa peräti 10 snt alennuksessa. Mutta nyt kun ne ovat alkaneet siitä vähetä, niin ostin, vaikken ihan tarkalleen tiedä, mihin ne tulen käyttämään.

Mutta suurin löytö VV:ssa olikin piilotettu ovelasti Nalle-lankojen viereen: Novitan Suvi-puuvillalanka! Olin ihan innoissani, koska oli hauska kerrankin löytää jotain uutta, mitä ei ollut tiennyt olevan olemassakaan. En tiedä, onko tämä joku VV:n yksinmyyntilanka vai onko sitä saatavissa yleisemminkin.
Suvi on merseroimatonta 100 % puuvillaa. 50 g:n kerässä on n. 120 metriä konepestävää lankaa. Puikkosuositus 3,5.

Värejä oli ainakin kymmenkunta, ehkä enemmänkin. Ostin sitten näin ensi alkuun pari valkoista ja pari lehmuksenvihreää. Olisin kaivannut jotain vaaleanpunaista tai pinkkiä, mutta sellaista ei ainakaan tuolla VV:ssa ollut. Koralli ja peruspunainen löytyi.

73169.jpg