Kun edelleenkään mitään valmista ei ole näytettäväksi, niin laitetaanpas jälleen lankakuva. Nättejä lankojahan on aina kiva katsella, eikös?

Tässä perhepotretissa Merinosilkit.
Ylhäältä vasemmalta myötäpäivään:
valkoinen 001; luonnonv./vaalea beige 306; vaaleanvihreä 725; pinkki 722; vaaleansiniharmaa 316; sininen 318.

77211.jpg

Jos yhdessä vyyhdissä on 1400 m lankaa, niin tässähän on yhteensä 8400 metriä neulottavaa!
Kaikki on periaatteessa ostettu huivilangoiksi. Ainakin tuosta vaaleanvihreästä tulee ilmiselvästi Koivunlehtishaali. Sininen taas näyttää ilmiselvästi Print O' The Wave Stolelta.
Valkoisesta tai vaaleanbeigestä haluaisin tehdä vauvan myssyn. Lähisukuun on syntymässä vauva n. kuukauden kuluttua, ja olisi ihana tehdä hänelle pehmoinen myssy. Koska vauvan sukupuolta ei ole ainakaan minun tiedossani, niin lienee paras tehdä se neutraalista väristä. Kaksin- tai kolminkertaisena ajattelin käyttää tätä lankaa.

Siitä päästäänkin aasinsiltaa pitkin ostoilmoitukseen. Selailin tänään kaupassa uutta Suurta Käsityölehteä, ja siinähän olikin kiva vauvanmyssy, joka oli kai tehty Ruskovillan puuvilla-silkkilangasta. Mistähän semmoista muuten saa, kun en löytänyt Ruskovillan sivuilta muuta kuin villasilkkiä? No, joka tapauksessa soveltaisin siihen tätä merinosilkkiä. En ostanut lehteä vielä, kun ajattelin ensin kysellä täällä, että olisiko jollakulla lukijallani tarpeettomana tämä uusin SK ja myytävänä siten, että sen hinta postikuluineen jäisi alle sen 8 euron. Tai tiedättekö, olisiko sitä myynnissä jossain tarjoushintaan?