Onnistuin hiljattain bongaamaan toisena onnekkaana Famun blogissa hienon laskurilukeman
33 333.

Tänään sain aivan ihanan paketin:

544166.jpg

Famu oli muistanut minua aivan yltäkylläisesti:
- kiva kortti Herra Hakkaraisen talosta
- Dammenbergin suklaatehtaan valkosuklaanappeja
- 2 kerää Regia Bamboo Color -lankaa, väri 1072
- Mauri Kunnaksen Koiramäki-muki

Kirjaimellisesti avasin pakettia suu auki loksahtaneena. Että joku muistaa minua näin ihanilla asioilla.
Sopivasti minulla onkin nyt juuri kahvitauon paikka, kun lapset katsovat Pikku Kakkosta. Ensin ajattelin, etten raaski ottaa uutta mukia käyttöön, mutta käytettäväksi kai se on tarkoitettu, joten tuossa se kahvimukillinen nyt jäähtyilee vieressä. Juon muuten aina kotona kahvini mukista, joten siinäkin mielessä nappivalinta. Suklaahan on aina herkkua ja erityisesti kahvin kanssa!
Ja tuo lanka sitten! Ihanan herkullisen väristä, ja nyt pitäisikin päästä heti tekemään siitä sukkia. En olekaan vielä päässyt tähän mennessä kokeilemaan bambuista sukkalankaa, joten täysosuma taas, Famu! Pitäisi vain keksiä sopiva sukkamalli sille. Vai tekisinkö ihan perussukat? Väri on kyllä niin monisävyinen, että sukka ei taida sen kummempia krumeluureja kaivata.

Ei voi muuta kuin vielä kerran huokaista: suurkiitos sinulle, Famu!

*****

Omassakin blogissani on laskuri pyörinyt, ja näköjään se pääsi pyörähtämään uudelle kymmentuhatluvulle huomaamattani. No, seuraavaksi yritän olla tarkkana ja järjestää 50-tonniarvonnan. Ilmoittelen siitä sitten, kun päästään vähän lähemmäksi tuota lukemaa.