Tiedustelin jo viime syksynä Bouton d'Orilta ja Anny Blattilta mahdollisuutta tilata heidän neulemallilehtiään. Verkkotilauksen tilauslomakkeessa ei nimittäin ollut lainkaan valittavissa Finlandea, vaikka kaikki naapurimaat kyllä oli mainittuina. Silloin en saanut mitään vastausta, ja päädyin sitten tilaamaan haluamani lehdet välikäden kautta Brittilästä.

Muutama viikko sitten huomasin, että Bouton d'Orilta on ilmestynyt uusi lastenneulelehti  (nro 16) ja laitoin taas postia. Ja tällä kertaa sieltä vastattiinkin jo seuraavana päivänä ja luvattiin lisätä Finlande valikkoon. Ja kun menin hetken päästä sivuille katsomaan, niin siellähän se jo oli. Niinpä klikkailin samalta istumalta lehden lähtemään kohti Suomea. Viikon verran kesti. Lehden malleista on pikkukuvat tässä.
Jossain vaiheessa tilausproseduuria voi valita lehden joko ranskan- tai englanninkielisenä.

Tästä ei nyt vielä ole löytynyt omaan makuuni niin ihania neuleita kuin aikaisemmista hankkimistani lehdistä, mutta joitain ideoita varmasti näistäkin saa.

582431.jpg

Myös Phildarille laitoin tilauksen muutamasta lastenneulelehdestä, jotka minulta puuttuvat.

582443.jpg

Näistä lehdistä puolestaan löytyy montakin houkuttelevaa neuletta. Päälimäisenä tällä hetkellä mielessä on tämä vasemmanpuolinen huppari. On myös aika paljon tuon pienen hurmurimallipojan ansiota, että ihastuin tähän neuleeseen.

582452.jpg

Ohjeen lanka on Phildarin omaa Avisoa, mutta haluaisin muuttaa sen joksikin toiseksi. Nyt saatte ehdottaa, jos tulee joku kiva lanka mieleen, josta mielellään löytyisi juuri nuo värit. Puikkokoko on 4 ja tiheys 17 s ja 22 krs. Novitan Samos olisi sinne päin. Ja sitä taas vastaisi Mandarin Fiesta. Mitäs muita niitä olikaan Samoksen ja Fiestan tyylisiä lankoja?