Tänään saapui paketti Lontoosta Curious yarns -nettikaupasta. Paketista löytyi tällaisia:

41072.jpg

Curious sock kit, joka sisältää söpöön vaaleanpunaiseen juuttikassiin pakattuna
- 1 vyyhdin (tai oikeammin 75 g vyyhti moniväristä + pikkuvyyhti 25 g yksiväristä) 100 % superwash wool ohutta sukkalankaa
- Cloverin bambupuikot
- 2 silmukkamerkkiä
- neulan päättelyä varten
- sukkaohjeen

Valitsin langan väriksi Candies. Yksivärinen vaaleanpunainen pikkuvyyhti on kuvassa etualalla.

41075.jpg

Lisäksi tilasin yhden vyyhdin Fairground-väriä. Vyyhti on kokonaan tätä moniväristä, tähän ei kuulu tuota yksiväristä. Kuvassa myös silmukkamerkit.

41078.jpg

Tässä vielä namuset yhteiskuvassa:

41080.jpg


Ja välillä vähän ristipistoasiaa. Kuulun pariin käsinvärjättyjen ristipistokankaiden "kuukauden kangas" -kerhoon, josta tulee joka kuukausi käsinvärjätty kangas. Yksi kerhoista on Silkweaver:in FOTM (Fabric of the Month), josta tulivat tänään nämä kankaat: lila 28ct Lugana, vaaleanpunainen 32ct Lugana, 28ct Cashel pellava. Kaikissa koko on 13"x18".

41081.jpg

Olen parhaimmillani kuulunut neljään vastaavaan kerhoon ja lisäksi olen ostanut käsinvärjättyjä kuukaudenpakettien lisäksikin. Kankaita on kerääntynyt valtaisat määrät. Pitäisikin joskus inventoida ne. Varmasti niitä on kymmeniä. Tässäkin paketissa tuli taas pari Luganaa, joista en oikein tykkää, kun olen päässyt pellavan makuun. Hmm... pitäisikin varmaan laittaa myyntiin noita ylimääräisiä, turhaanhan mä niitä säilyttelen, jos en kuitenkaan koskaan tule niille pistelemään mitään. Ja onhan niissä aika paljon rahaakin kiinni...

Ai niin, neulontaolympialaiskuulumisia vielä. Jaywalkerit ovat nyt valmiit, muta pitsisukan kakkossukasta uupuu vielä teräosa, kantapää on juuri ylitetty. Laitan lopullisen kuvan sitten molemmista sukkapareista, kun saan ne valmiiksi. Loppuviikkoon menee, koska työpaniikki jatkuu keskiviikkoon saakka. (Ja sen jälkeen alkaa taas uusi.)