... kutakuinkin.

Kiitos vain kommentoijille ja tsemppaajille. Jätin silkkilangan odottelemaan päivää parempaa. Ehkä sitten eläkepäivilläni, kun ei ole muutakaan tekemistä, kerin sen loppuun. Tai mahdollisesti sitä ennen, jos yhtäkkiä huomaan pinnani kasvaneen.
Langasta oli tarkoitus ruveta vääntämään Trellis Scarf -pitsihuivia (Interweave Knits, spring 06), mutta taidanpa valita siihen toisen langan.
Ei siinä vielä mitään, jos tuo punainen silkkilanka nyt jää marinoitumaan ennalta määrittelemättömäksi ajaksi, mutta kun mulla raukalla on sitä samaa siimaa vielä valkoisenakin samankokoinen vyyhti! Jos muuten joku haluaa kokeilla hermojensa lujuutta tai haluaa muuten jännitystä elämäänsä, niin olen enemmän kuin valmis myymään sen valkoisen. Ja myös tuon punaisen, jos sitä kukaan nyt enää huoliikaan.

Meillä pitkät pääsiäisen pyhät ovat sujuneet pojan synttäreitä valmistellessa.
Ensin kiirastorstaina kävimme iltapäivän ruuhkassa ostamassa pojalle uuden, isomman polkupyörän. Voi sitä onnen ja ilon iltaa! Poika ei meinannut housuissaan pysyä, kun pyörää sitten asennettiin ajokuntoon!
Perjantaina olimme sitten lasten serkkupojan 3-vuotispäivillä. Hän ja oma poikani ovat syntyneet samana päivänä eli 15.4., ikäeroa 2 vuotta. Eilen siis oli poikamme 5-vuotispäivä, ja päivä menikin - ainakin äidillä ja isillä - tämän päivän juhlien valmisteluun: äiti leipoi ja isi siivosi. ;)

Tänään siis juhlimme. Vieraat tuntuivat viihtyvän siitä päätellen, että ainakin nuorisoa (3-5-vuotiaita) joutui kantamaan puoliväkisin meiltä pois! ;)

Tämä oli kai jo kolmas synttäri, kun poika on toivonut traktorikakkua. Ja kolmas kerta, kun siitä taas tuli ihan joku muu. Vieraiden veikkaukset vaihtelivat junasta kuorma-autoon. Nyt taidan jo luovuttaa, ja ensi vuonna kakku taitaa olla ihan vain tavallinen pyöreä! Poikani on kyllä herttainen, kun hän yritti lohduttaa: "Kyllä, äiti, se on ihan traktorin näköinen."

65771.jpg

65769.jpg

Neuleet eivät ole edistyneet viime aikoina lainkaan. No ne flamingosukat sentään sain valmiiksi viime viikolla, mutta en viitsi nyt enää laittaa niistä kuvaa, kun olen esitellyt ne jo pariin kertaan.

Vielä kai voi toivottaa hyvää toista pääsiäispäivää!