Koska mitään uutta valmistunutta neuletta ei ole esiteltäväksi, niin esittelen sitten menneen viikon lankaostoksia. Minähän en osallistu mihinkään hamsteridieettiin, koska olen vasta päässyt hamsteroinnin alkuun. Tällä menolla dieetti on varsin ajankohtainen sitten vuoden kuluttua...

Nämä Noro Kureyonit, väri 154, löytyivät täältä:
35173.jpg

Ajattelin niistä muistaakseni kaulaliinaa, mutta ehkä siihen tarvitaan kuitenkin ainakin 1 kerä lisää. En tiedä, kun en ole tästä langasta ennen tehnyt mitään. Värit ovat aivan ihanan pirteät, ja voin ihan hyvin ihailla tätä lankaa ihan vain kerälläkin.

Samasta puodista tulivat myös nämä Létt Lopit, joista ajattelin jotain huovutettavaa.
35176.jpg

Ja vielä tämä uutuusihanuus samasta paikasta. Fleece Artistin suloisen pehmeä, ohut merino(sukka)lanka, väri Wild Flower.
35180.jpg

Toisesta kaupasta nettiostelin nämä Alpacat, 2 vadelmanpunaista ja 2 tummanharmaata. Molempia tosin yritän saada vielä lisää, koska suunnitelmat muuttuivatkin tässä välillä.
35181.jpg

Tästä samasta kaupasta tuli myös eebenpuiset ja bambuiset sukkapuikot, mutta ne unohtuivat kuvasta.

Eilen kävin Turussa, ja täytyy sanoa, että Turun lankatarjonta ei ole erityisen runsasta. Löysin vain pojalle pipolangan eli vihreä-turkoosin neliraita-Woolin Anttilasta ja Akateemisesta VogueKnittingin. Onneksi on nettikaupat. Sormi onkin käynyt tilausnappulalla aika ahkerasti viime aikoina, ja tuloksia on odotettavissa kuviin ehkä jo ensi viikolla.