Kun olen ainakin toistaiseksi pitänyt sen linjan, että esittelen kaikki tekeleeni - vaiheessa tai valmiina - niin tässä viimeisin tuotokseni: pappasukat. Ne menevät siis appiukolle kiitokseksi kerimispuikon sorvaamisesta. Lankana 7V. Nämä ovat kyllä niin perussukat, että näistä perussukemmaksi ei sukka voi enää muuttua.

36358.jpg

Sitten kuvassa eilen tulleet kirjat. Paikallisen KIPA-kirjakaupan alesta Kalevalaneuleet (Marja Ulvo, Elise Rajamäki) ja Neulo itse pehmeät lelut (Fiona McTague). Kirjakerhosta tilasin Neulojan käsikirjan (Lesley Stanfield, Melody Griffiths). Pehmolelukirjassa oli monta kivaa juttua, joita voisi kokeilla. Ja tuosta käsikirjasta tulee varmasti olemaan hyötyä. Kalevalaneuleita on muuten vain kiva katsella, vaikkei niistä mikään juuri tällä hetkellä tuntunutkaan kolahtavan.

36361.jpg

Ilomielin ja erittäin tyytyväisenä asiakkaana kehun ja mainostan Yarnsmith-nettikauppaa, johon tein tilauksen viime keskiviikkona ja jota tilausta säädettiin vielä torstaina. Ja nyt tiistaina paketti oli jo postilaatikossani! Huippunopeaa toimintaa ja erittäin ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu! Loistavaa!

Paketissa oli 2 kerää ruskeaa Katia Andes-alpakkaa, muutamat Addit ja HipKnitsin valkoinen lace weight silkkilanka. Langassa on upea silkin kiilto, mutta muuten lanka on aika narumaista, kovan tuntuista. Saattapa olla mielenkiintoista neulottavaa. Turbobuustiaddit ja liukastakin liukkaampi silkkilanka - mahtaako meikäläinen pysyä puikoissa lainkaan... Ajattelin kokeilla tuosta Koivunlehtishaalia, vaikkakin ko. shaalin haluaisin tehdä myös Merinosilkistä, kunhan saan sitä jostain käsiini.

36363.jpg