Tässäpä tämän vuoden ensimmäinen valmistunut neule. Aloitin nämä tosin jo männä vuonna (viime viikolla), mutta koska on pitänyt muita kiiruita tässä, niin ne valmistuivat vasta nyt. Kuva on vähän tumma, mutta siinä näkyy suunnilleen oikeana tuo kanervan väri.

Viime aikoina blogeissa on näkynyt paljon erilaisia palmikkosukkia, ja tässä siis yhdenlaiset. Otin varman päälle ja lisäsin 2 nurjaa silmukkaa per puikko, jotta saisin varmasti siroa (!) nilkkaani kiristämättömät kotisukat. Hyvät tuli, eivät ainakaan kiristä! En olekaan taas vähään aikaan neulonut sukkia näin paksusta langasta. Ihan kivat kotisukkina, mutta talvikengissä käytettäviksi olisivat minun makuuni liian paksut.

326782.jpg

Malli: Spindle Socks, Amelia Raitte (vähän muunneltuna, silmukoita 60)
Lanka: Gjestal Maija, väri 222, vajaat 2 kerää (á 50 g)
Puikot: 3,25 mm
*****

Käsityötalo Priiman nettikauppaan näkyy putkahtelevan vähän väliä uusia lankoja. Lähinnä Sandnesin tuotantoa, kuten uutta Alpakkaa ja paksua, huopuvaa Easy-merinovillalankaa. Todella tervetullutta meikäläiselle, joka käy harvoin iiiison kaupungin lankakaupoissa ja jonka paikallisessa valikoima ei ole ihan kauhean kattava, ainakaan värien suhteen.
Vieläköhän sitä odottelisi vai napsauttaisiko jo tilauksen menemään...