98411.jpg

Uusimman värjäykseni alkumuoto oli n. 100 g luonnonvalkoista Nallea.
Visiona oli ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, mutta ensin kokeilemani siennanruskea silkkiväri antoi todella hailakan tuloksen. Lorautin joukkoon tummanruskeaa reaktiiviväriä, mutta se olikin niin tummaa, että tuli kiire huuhdella lanka, koska en halunnut suklaanruskeaa lankaa tällä kertaa. Toisessa astiassa oleva punainen silkkiväri ei myöskään ollut tarpeeksi vahvan väristä, joten siihenkin lisäsin punaista reaktiiviväriä. Lopulta uitin koko vyyhdin siinä punaisessa liemessä, jolloin ruskeasta päästä tulikin tuollainen violetinruskea tai mitenkähän tuota väriä nyt kuvailisi.
Kaverina kuvassa on edellisen värjäyskokeiluni keräkaalinvihreä vyyhti.

Mitäs muuta... Jotain on tekeillä, mutta esittely jää myöhempään ajankohtaan.

Ostoksia on tehty: pyörö-Addeja lisää, koska aina tuntuu puuttuvan tai olevan kiinni toisessa työssä juuri sen kokoinen ja pituinen puikko kuin juuri sillä silmänräpäyksellä tarvittaisiin. Puuvillalankoja olen keräillyt pojan raitahupparia varten, jota toivoisin pääseväni pian neulomaan.

Sia esitteli taannoin blogissaan neulekirjastoaan, josta bongasin ihanan neule-enkelikirjan, jonka tilasin sitten Play.comista:

98412.jpg

Kirja sisältää toinen toistaan kauniimpia neulottuja enkeleitä. Aloitin jo kokeilemaan yhtä. Ainakin siivet ja kädet valmistuivat ihan hetkessä. Yritän väkertää tällaisen parin ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Hän kun pitää enkeleistä, ja meillähän on ollut viime aikoina tuota yhteistä neuleharrastusta...

98417.jpg

Huomasin juuri, että olin saanut Blogilistalla sadannen tilaajan! Huimaa! Sehän on valtava joukko lukijoita! Kiitos teille kaikille!
Tosin olen viime aikoina pistänyt merkille, että aina kun päivitän, niin pari tilaajaa häipyy...Pettyvät ilmeisesti päivityksen laatuun! ;D