Ensinnäkin: kiitos kaikille kommenteistanne! Niitä on tosi kiva lukea! :D

AnneV ihmetteli, että mistä löydän aikaa kaikkien juttujen tekemiseen. Sepäs se. En löydäkään. Olen etsinyt sitä ihan ulkomaisia nettikauppoja myöden, mutta vielä en ole mistään bongannut paikkaa, josta voisi napsauttaa ostoskoriin lisätunteja... hmmm... otetaan vaikka 5 kpl nyt enshätään... kliks.
No, salaisuus on siinä, että lapset ja koti ja ansiotyöt hoidetaan mitenkuten alta pois ja loppuaika neulotaan/pistellään. ;D

Ei vaiskaan, oikeasti välillä hermostuttaa, kun koko ajan joka paikasta tulvii uusia ideoita, jotka haluaisi toteuttaa, mutta kun entisiäkin on listalla vaikka kuinka. Höh, ihan kuin tässä joku hätä ja tulipalokiire olisi niiden kanssa. Yritän aina muistutella itselleni, että tämän pitäisi olla rentouttava harrastus, jonka kanssa ei tarvitse stressata. Kärsivällisyyttähän tämäkin kasvattaa, kun ei aina heti pääse tekemään kaikkea saati sitten saa heti valmiiksi.

Mutta, lisää materiaalia tuli taas tänään postilaatikon täydeltä. Tai oikeastaan eivät edes mahtuneet postilaatikkoon, vaan ystäväni ja naapurini, joka osui samaan aikaan postiauton kanssa postilaatikoille, toi ystävällisesti koko pakettikeon perille asti.

Ensinnä uusi tuttavuus, Taj Yarns (Taj Crafts).
Kaupat olisivat onnistuneet muuten loistavasti, mutta Royal Mail ilmeisesti hukkasi paketin. Tein tilaukseni 6.3. Paketti oli lähetetty seuraavana päivänä, 7.3. Kun sitä ei vielä viime viikollakaan ollut tullut, niin otin yhteyttä kauppaan. Sieltä luvattiin lähettää heti samat tavarat uudelleen. Uusi paketti lähetettiin viime torstaina, 23.3., ja tänään 27.3. se oli sitten jo perillä, ja viikonloppukin välissä! Loppujen lopuksi siis kaikki hyvin, ja voin ehdottomasti suositella kauppaa! Loistavaa palvelua ja nopeaa toimintaa! Ja hinnat ainakin joissain tuotteissa, mm. näissä alpakoissa, edullisempia kuin monessa muussa paikassa. Kuningattarelliselle Postille miinuksia.

Taj Yarnsilta tilasin siis vähän luettavaa ja Artesano Alpacan Inca Cloud -alpakkalankaa, 2 x Fuchsia ja 2 x Rust. Yksi Rust-värinen kerä jäi jälkkäriin.

55885.jpg

Alpakkainnostuksessani löysin Britt Anderssonin nettiputiikin Ruotsista.
Drops Alpacan hinta siellä on 28,00 kruunua kerältä. Ihan kaikkia mahdollisia värejä ei ollut saatavilla (onnekseni), mutta aika paljon kuitenkin. Tilasin vain yhdeksää väriä (huom.! useampiakin olisi ollut), 2 kerää kutakin. Vaaleanvihreää oli kuitenkin jäljellä vain yksi. Viime viikolla tuossa kaupassa sattuivat vielä olemaan tarjouksessa kaikki heidän valikoimiinsa kuuluvat Rowanin langat, joten pitihän tietysti ostaa muutama kerä Kidsilk Hazea, ihan tutustumismielessä, kun kerran niin halvallakin sai. Postikulut noin kilon paketista olivat 141 kruunua. Näin ollen, jos postikulut jakaa kutakin lankakerää kohti, niin Drops Alpaca -kerän hinnaksi tuli n. 3,70 e, ja KidSilk Hazen hinnaksi n. 9,80 e. Tällä hetkellä olen ainakin tyytyväinen löytööni ellei sitten joku kohta kerro, että näitä olisi löytynyt jostain vieläkin halvemmalla. Tai oikeastaan tuosta KidSilkistä ei ole hajuakaan, mitä se Suomessa maksaa ja mistä sitä edes saa. (Sieltä Menitasta varmaan, mutku se on niin syrjässä.)
Muutenkin suosittelen ehdottomasti tätä putiikkia. Britt on ilmeisen ystävällinen ja hyväntahtoinen ihminen, koska ymmärsi täysin ruostuneella ruotsintaidollani väsätyt meilit. Varmasti kaupanteko olisi hoitunut englanniksikin, mutta halusin vähän jännitystä elämään ja kirjoitin ruotsiksi. Maksu hoitui PayPalilla, toimitus kesti tasan viikon.

55882.jpg

55883.jpg
Rowan KidSilk Haze, väri 595 Liqueur

Ja vielä kolmas onnistunut nettiostos. Nämä Opalin käsinvärjätyt sukkalangat tilasin Sinisestä Kurjesta. Tämäkin kauppa sujui sutjakkaasti ja toimitus oli nopea, joten suosittelen tätäkin kauppaa! :D

55884.jpg