Jipii!
Sain tänään salaiset sukkani! Salainen sukankutojaystäväni Tikrun mami Omin käsin -blogista. Sattuipa vielä niin, että olemme oikeilta etunimiltämme kaimoja!

Vaikka kuinka yritin, niin en saanut kaunista, sukille oikeutta tekevää kuvaa ne jalassani, joten kuvasin lähetyksen sisällön sellaisenaan.

509422.jpg

Sukkien malli on kaunis Magknitsin sydänpitsikuvioinen Falling in Love. Sukat ovat kuin minulle tehdyt - ai niin, nehän ovat juuri minulle tehdyt! Ne suorastaan sujahtavat jalkoihin! Ja väri on aivan täydellisen upea tummanpunainen! Lankana on Hjerte Sock 4. Neulejälki on äärettömän siistiä ja tasaista. Ja kun vielä mukana oli suklaatia ja kiva kortti, niin eipä olisi paketti voinut olla täydellisempi! Suuret kiitokset, kaima!

Mutta tarina jatkuu. Tätä ette kyllä usko!
Lähetin eilen Salaiset Sukat omalle parilleni, joten niiden pitäisi olla perillä tänään. Hänellä ei ilmeisesti ole blogia, mutta kas kummaa, hänkin on kaimani! Onkohan vaihtoemäntä jakanut parit etunimien perusteella aina kaimat keskenään, vai onko tämä sattumaa? Olen nimittäin huomannut, että blogeissa on esiintynyt myös muita vaihtopareja, jotka ovat kaimoja keskenään. Ei mikään huono parienjakoperuste, päinvastoin!

Tässä kuva lähettämistäni sukista:

509558.jpg

Näyttääkö tutulta? Kyllä vain, kyseessä on sama malli kuin saamissani sukissa, Falling in Love!
Sovelsin kuitenkin ohjetta niin, että varteen tein pitsikuvion vain etupuolelle, takaosa on sileää. Lankana käytin Sisu Glitteriä, väri roosa. Puikot 2,5 mm bambut, jotka tämän vääntämisen jälkeen ovat aika kaarevat.

Näissä sukissa kokeilin ensimmäistä kertaa lyhennetyin kerroksin tehtävää kärkeä. Samoin ensimmäisen kerran tein nyt tiimalasikantapään, Ullan ohjeella:

509561.jpg

Kolmas ensimmäisen kerran kokeilemani tekniikka oli varren päättäminen italialaisittain (Käspaikan ohje):

509568.jpg

Tämä sukkavaihto oli kiva, kiitos vielä Hannalle sen emännöimisestä!
Tulin kokeilleeksi ja oppineeksi uusia tekniikoita. Lisäksi tämä venytti ja kasvatti pinnaani, sillä purin ensimmäisen sukan ties kuinka moneen kertaan. En enää edes muista tarkalleen, mitä siinä möhläilin, mutta ensin takkuili tuo varvasosa ja sitten tein teräosan liian pitkäksi, sitten takkuili vielä kantapääkin ennen kuin sain sen mieleisekseni. Toinen sukka neuloutuikin sitten ongelmitta.
Koin erityisen vaikeaksi sukan mitoittamisen. Vaikka tiedossa oli tarkat mitat, niin silti oli hirmu vaikeaa arvioida kokoa, joka on aivan eri kuin oman sukan koko. Vieläkin vähän jännitän, että tulikohan näistä liian isot...

Jään edelleen ihmettelemään näitä yhteensattumia saamissani ja lähettämissäni sukissa:
- sama malli
- sekä lähettämieni sukkien vastaanottaja että saamieni sukkien lähettäjä ovat samannimisiä kuin minä itse
- molemmat sukkapaketit lähetetty samana päivänä
- myös minun lähettämäni paketti sisälsi saman firman suklaata, tosin vähän eri makua, ja kortin

*****
Kiitos vielä kaikille edellisen postaukseni neulehupparia kommentoineille! Ilahduin!