Jotakin pientä täällä on valmistunutkin blogihiljaisuuden aikana.
Tein Helmiksen hyvällä ohjeella pikasniikkerit:

662329.jpg

Korallisukkaset
Ohje: Helmis / pikasniikkerit
Lanka: Novita Tennessee (väri 552), reilu puoli kerää
Puikot: 3 mm
*********

Olen taas uudelleen innostunut tosissaan ristipistoista. Uusia töitä tekisi mieli aloittaa vaikka kuinka, vaikka entisiäkin roikkuu aloitettuina.

Tällainen pieni Lanarten työ valmistui viime viikolla. Kuvassa vielä silittämättömänä ja kehystämättömänä (ja huonosti rajattuna, kun alaosasta jäi muutama pistorivi puuttumaan). Huomasin, että Mari oli myös pistellyt tämän saman hiljattain.

662400.jpg

Lanarte / Marjolein Bastin Collection: Rose hips in a bowl
kangas:
kermanvaalea pellava 32ct

Tämän kaveriksi olen jo aloittanut hyvän matkaa tätä myös Lanarten (MB) työtä Blue Violets:

662517.jpg

Ostoksia ei ole kovin paljoa tullut tehtyä, mitä nyt muutamia keriä Fortissima-sukkalankaa, vähän lisää Oliviaa ja alennuksesta Camomilla-puuvillalankaa.

Ja nämä kirjat toimitti nopeasti Ad Libris:

662524.jpg

Tuota Latvian Mittens -kirjaa olen hingunnut jo kauan, mutta se on ollut hankalasti saatavilla edes ulkomailta. Ad Librikseen laitoin sen valvontaan, ja kerran siitä ehti jo tulla ilmoituskin, että sitä olisi saatavilla. Kun en sillä samalla sekunnilla kuitenkaan sitä tilannut, niin muutaman päivän päästä sitä ei enää ollut. Viime viikolla sitten ajattelin laittaa sen uudelleen valvontaan, mutta kas kummaa, se olikin saatavilla heti. Ja nyt juuri hetki sitten kun katsoin, niin se on tuolla statuksella "Täysin loppuunmyyty, poistunut valikoimasta." Kerrankin kävi tuuri meikäläisellä, että ehdin sen saada.

Ja tuota sukkakirjaa ei tarvinne sen kummemmin esitellä, koska sitä on näkynyt blogeissa paljon viime aikoina. Siitä löysin heti ensi vilkaisulla monta mielenkiintoista mallia. Yhdet sukat ehdin jo tehdä muinoin neuleolympialaisiin: Embossed Leaves Socks. Ohje oli silloin juuri ilmestynyt Interweave Knitsissä. Mukavaa, että ohje on nyt kuitenkin tässä kierreselkäkirjassa. Ohje oli niin kiva ja kaunis, että ehkä teen joskus vielä toisetkin. Tässä kuva talvelta 06:

41940.jpg