Tänään yhtäkkiä muistin jo vuosikausia unohduksissa olleen aarrearkun, jossa olen säilyttänyt UFO-käsitöitä ja lankoja. Pyysin miestä kaivamaan sen esiin varastomme perimmäisestä nurkasta. Ja löytyihän sieltä kaikenlaista, jonka olemassaoloa en ollut muistanutkaan.

Esimerkiksi lankoja:

87360.jpg

- Virkkauslankoja, persikkaa ja joulunpunaista. Valkoistakin, jota meinasin eilen juuri ostaa, mutten sitten kuitenkaan!
- Tummanvihreää, sinapinkeltaista ja keskisinistä Floricaa ehkä puolikkaat kerät kutakin.
- Puhtaanvalkoista Novita Blanca -puuvillalankaa, täysi 250 g:n kerä ja toinen vähän vajaa. Mitähän siitä tekisi?
- Punaista, keltaista ja luonnonvaaleaa Novita Alabama -puuvillalankaa
- Jotain vihreää puuvilla(sekoite?)lankaa, olisikohan Miniä?
- Kaikkein iloisin olin kuitenkin täysistä Tennessee-keristä, joita löytyi kolme tummansinistä, kaksi valkoista ja kolme kirkkaanpunaista. Juuri yhtenä päivänä tässä ihmettelin, että miksei Tennesseestä ole nyt saatavana tummansinistä ja kirkkaanpunaista. Lisäksi löytyi vajaa kerä nätin ruskeaa Tennesseetä.

- Neljä virkkuukoukkua

- Löytyi myös tummansinisestä Novita Chenille -samettilangasta neulottu puserontekele, josta kaikki osat olivat valmiina ja vain toinen hiha kiinnittämättä ja toinen sivusauma yhdistämättä. Se menee purkuun. Saahan siitä ainakin vaikka jonkun tyynynpäällisen, ja ScarfStylessä taisi olla kaulaliinankin ohje samettilangalle, taisi olla kuitenkin paksummalle, mutta kuitenkin.

Sitten löytyi keskeneräinen parisängyn päiväpeite kalastajalangasta. Valmiina on ehkä 3/4. Ei ole kiinnostusta tehdä sitä loppuun, mutta en myöskään raaski heittää menemään. Muhikoon vielä. Oikeasti ei siinä näyttänyt olevan sävyeroa, vaikka kuvasta voisi niin ajatellakin.

87359.jpg

Ja tämmöisen mansikkapipon olen neulonut vuosia sitten, kun omia lapsia ei edes vielä ollut. Kenelleköhän vai ihan muuten vain? Joka tapauksessa se on nyt tytölleni liian pieni. Viime kesänä se olisi ehkä vielä mahtunut, mutta enpäs muistanut sitä silloin. Nukelle se on taas vähän liian suuri.

87358.jpg

Ja lopuksi vielä kuva tämän hetken väkerryksestä. Kokonainen kuva sitten, kun se joskus valmistuu.

87361.jpg