Se eilinen postiin tullut paketti oli sitten Tusshena-paketti Seasonstorelta. Olin lukenut monesta blogista, että heidän toimituksensa ovat hitaita, mutta tämä ei nyt ihan kauhean kauan kestänyt. Tilasin ja maksoin 2.3., paketti oli lähetetty 7.3. ja perillä siis 20.3. Ihmeellisen kauan kyllä sinänsä kestää paketin saapuminen Saksasta.
Ja tässä paketin sisältö (huomatkaa oik. yläkulmassa Muumit toljottamassa ulkomaanihmeitä, tyttären vaatimuksesta):

53050.jpg
Värit:
ylhäällä vaaleanpunainen 2245
ruskea (Nougat) 2265 -- punainen (Warmes Rot) 2253
Karamell (2235) --  tiilenpunainen (Ziegelrot) 2263

Noilla punaisilla ei ole kovin paljon sävyeroa, kuvasta niitä ei ainakaan juuri erota.
Kaikkia värejä on viisi vyyhtiä eli yht. 250 g. Näistä kaikista oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tulossa lahjahuiveja. Jokaiselle värille on mietitty oma lahjansaajansa. Lanka on ihanan pehmeän tuntuista, joten hämmästelen sitä, kun olen lukenut useammastakin ulkolaisesta blogista tms., että se on kovin kutittavaista.

Mukana olivat myös kaupanpäälliset: ruusupuinen pyöröpuikko 4 mm ja Lana Grossan Filati-neulemallilehti.

53048.jpg


Alpakat ovat vastanneet kutsuuni ja alkaneet valua tänne päin. Nämä tulivat Englannista Ebayn kautta ja molemmille väreille on lisää kavereita, tässä vain pari lajinsa edustajaa molemmista väreistä.

53047.jpg
Vasemmalla Jaeger Alpaca, oikealla perulainen alpakkalanka, jonka jälleenmyyjäksi ilmoitetaan vyötteessä Texere Yarns.

Tuosta vaaleanpunaisesta lähtee ainakin muodostumaan - mahdollisimman pian - tällainen suloinen poncho tytölleni. Kaulurikin pitäisi tehdä, ja alpakka olisi siihen ihana lanka.