Kun ei ole mitään valmista tuotosta esiteltäväksi, niin näytetään sitten näitä materiaaleja.

Edellisviikonloppuna tein tilauksen Laughing Hens -nettilankakauppaan. Viime viikolla paketti sitten tuli, ja langat oli kääritty sieviin silkkipapereihin.

44521.jpg

Mutta mitä ihmettä: olin tilannut Noro Kureyonin väriä 134, mutta sainkin väriä 92.

44522.jpg

Noro Silk Gardenin väri 217 oli oikea.

44523.jpg

Meilasin Nauraville Kanoille ja kysyin, olisiko kuitenkin sitä tilaamaani väriä 134 vielä saatavissa. Olihan sitä, ja lupasivat lähettää kerät heti. Olisin saanut palauttaa vääränväriset langat, ja he olisivat hyvittäneet postituskulut, mutta enhän tietenkään hennonnut enää luopua noista mussukoista, jotka nekin ovat aivan upean värisiä, joten ne saivat jäädä meille asumaan.

Palvelu kyseisessä putiikissa oli ystävällistä ja nopeaa, vaikkakin pariin meiliini olisin kaivannut vahvistusta. Mutta asia hoidettiin siellä ripeästi, ja uudet langat oli pantu matkaan jo ennen kuin ehdin maksaakaan niitä! Tänään sitten tulivat myös ne 134-väriset kerät:

44524.jpg

Tässä vielä yhteispotretissa kaikki 17 Noroa:

44525.jpg

Normaalihinnallahan nämä olisivat maksaneet tuhottomasti, mutta nämä löytyivät alekorista: Kureyon £2.60 ja Silk Garden £3.60. Lopeta lukeminen tähän, jos et halua joutua Kureyon-kiusaukseen.

Kureyonin värit 92 ja 134 näyttäisivät olevan vieläkin tarjoushinnalla, mutta ne eivät löydy Special Offers -kohdasta, vaan samasta paikasta kuin normaalihintaiset Kureyonit.

Kotimaasta sen sijaan tuli - myöskin nopeasti, parin päivän päästä tilauksesta - nämä Wetterhofin Silvia -silkkivillalangat, väriä 918, joka on oikeasti tummempi kuin salaman kirkastamassa kuvassa.

44527.jpg

Näistä tulee pitsihuivi. Tosin heräsin taas vähän liian myöhään huomaamaan, että serkkuni täyttää pyöreitä vuosia puolentoista kuukauden kuluttua. Hän voisi olla huivi-ihminen ja tykkää punaisesta, mutta en tiedä, ehdinkö saada huivia aikaiseksi. 100 % Pura Lanan Mari on tehnyt tästä langasta aivan upean Print O' the Waves -shaalin, mutta en kyllä uskalla tällä aikataululla ryhtyä samanlaiseen urakkaan. Taidan siis päätyä kokeilemaan Koivunlehtishaalia, jonka olen myös haaveillut tekeväni. Koivunlehdet eivät kai voi olla puolukanpunaisia, mutta haitanneeko tuo mitään...