Huhuu, onko täällä ketään?!

Onkin vierähtänyt pienoinen tovi viime kerrasta. Aika ja energia on kulunut omaan ja etenkin lasten sairasteluun. Tähän kuukauteen on mahtunut useita päiviä, jolloin en ole neulonut silmukkaakaan. Ja silloin ovat asiat neulojalla jo todella huonosti. Sairastelu jatkuu edelleen, mutta toivon mukaan pöpöt jättäisivät meidät jo pikkuhiljaa rauhaan kevään myötä.

Aloitin tyttärelle neuletakkia jo joskus tammikuussa, ja kaikki osat ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa. Mutta vasta nyt sain rutistettua sen valmiiksi. Projektin loppuun saattamista hidasti vetoketjun asentaminen, jota pelkäsin ihan älyttömästi. No, ei se nyt sitten ehkä ihan niin vaikeaa ollut kuin kuvittelin, mutta hirveän aikaa vievää se oli käsipelillä.

Malli on Phildarin tämän näköisestä lehdestä:

501826.jpg

Ja tämän näköinen siitä olisi pitänyt tulla:

501821.jpg

Ja tässä vihdoin lopputulos:

501794.jpg

Malli: Phildar Pitchoun, N° 444 collection été 2006, ohje 28d
Lanka: Novita Samos ja Samos Lollipop, yhteensä n. 350 g
Puikot: 4,5 mm

Kuvan jouduin ottamaan tasona, koska Neiti Mallineitiprinsessa diivaili jälleen, emmekä päässeet yhteisymmärrykseen valokuvaamista koskevista työehdoista. Ei kuulema jaksanut seisoa. Suostui sentään kokeilemaan takkia ylleen, ja se oli ihan passeli. Syksyllä ei kyllä ehkä enää mahdu, joten toivottavasti tulee pidettyä nyt keväällä paljon, ettei työ mennyt hukkaan.

Vaihdoin siis Phildarin langan kotimaiseen Samokseen ja muutakin sovellutusta varmasti tuli tehtyä, koska ymmärsin ranskankielisestä ohjeesta vain numerot. Mutta hyvinhän tuo sujui ummikkonakin.

Salaiset sukat ovat myös valmiina ja lähtöä odottamassa, mutta taidanpa postata niistä vasta muutaman päivän päästä.

Nyt on vähän sellainen olo, että mitähän sitä nyt sitten tekisi. Mielessä olisi ainakin kaksi neuletakkimallia tytölle, mutta kuinka monta neuletakkia tyttö muka tarvitsee?

Omista baijerilaissukista on ensimmäinen valmiina. Nyt pitäisi vain löytyä into toisen tekemiseen.