42653.jpg

...niin tässä vähän väriterapiaa.

42654.jpg

Malli: My so called scarf
Lanka: Noro Kureyon, väri 154, 2 kerää (50 g/kerä)
Puikot: Addi Turbo 40 cm pyöröt, 5,5 mm
Silmukoita: 36
Koko: 115 x 14 cm

Juuri sopivasti kevätauringon jo lämmittäessä valmistui tämä paksu kaulaliina. Täydellinen ajoitus. No tuleehan sieltä taas ensi talvi...
Ihan alkuperäinen ajatus oli tehdä kahden kerän liina. Sitten aloin epäillä liinasta tulevan liian lyhyt ja tilasin kaksi kerää lisää. Ja lopulta päädyin sittenkin jättämään sen kahden kerän pituiseksi, koska liina on niin paksu ja tönkkö, että arvelin tukehtuvani siihen, jos joudun kieputtamaan sitä moneen kertaan kaulan ympäri. Kureyon on hauskaa lankaa, mutta ei varmaankaan parhaimmillaan kaulaliinassa. Tai sitten mallineuleen pitäisi olla jotenkin ilmavampi, tai pitäisi neuloa paljon paksummilla puikoilla.
Minulla ei ole kai koskaan ollut mitään näin riemunkirjavaa asustetta, mutta tykkään näistä väreistä kyllä. Mitähän tästä sanoisi Mari, jonka blogista alunperin sain idean kokeilla tuota mallineuletta? Meillä taitaa olla vähän erilainen käsitys väri-iloittelusta! ;D
No, ei tästä mitään kirkkohuivia pitänytkään tulla. Eiköhän tuo vältä tuolla pihalla lasten kanssa pelmutessa.

Mallineule on helppo, mutta kivannäköinen! Tykkään juuri tuollaisista mallineuleista, joissa saa mielenkiintoista jälkeä helpolla ohjeella!

Niin, nyt sitten on edelleen ne kaksi Kureyonia tätä samaa väriä. Mitähän niistä tekisi? Olen nähnyt jossain hauskannäköisen pipon tästä väristä tehtynä. Pipoahan mä en omistakaan, joten semmoisen kai voisi tehdä. Tai ehkä tumput, vai onkohan liian tönkköä niihin?