Eilen illalla valmistui ensimmäinen sukka toisesta kisatyöstäni Embossed Leaves Socks. Urakka on siis tasan puolessa välissä, sillä molemmista kisalajeista on valmiina puolet. Aikaahan on vielä puolitoista viikkoa, joten ainakaan vielä ei ole suurempaa paniikkia.
39279.jpg

Taas pitää kehua ulkolaista nettikauppaa. Tein tilauksen Get Knittedille myöhään lauantai-iltana, ja tänään keskiviikkona paketti oli jo noudettavissa postista. Ihanan nopeaa toimintaa! Sopii tällaiselle malttamattomalle hätähousulle!

Paketista ainoastaan nämä Noro Kureyonit (väri 154) oli tilattu tositarpeeseen, jotta saan lisää pituutta kaulaliinaani. Kuvassa myös lahjukset: kynä ja tikkari!
39278.jpg

Muut ostokset olikin sitten ostettu "mitähän kivaa vielä" -periaatteella. Itse asiassa ostoskori oli alunperin pullollaan, mutta Visa pyysi jo armoa, joten vain (aivan liian) vähän jäi jäljelle.

Tässä ensin Lorna's Laces Bullfrogs and Butterflies (85 % villaa, 15 % mohairia), väri Aslan. Siitä tulee joku asuste ja sitä haluan lisää - samaa väriä ja kaikkia muitakin värejä! Ihanan tuntuista lankaa!
39273.jpg

Ja tässä suloinen Fyberspates Laceweight Mohair, väri Marie. Se sisältää 91 % kid mohairia ja 9 % nylonia. Siitä tulee joku huivi, mallia ei ole vielä tarkemmin tiedossa.

39272.jpg

Lisäksi tilasin kaksi irtonumeroa Knitting-lehdestä: Issue 21 February 2006 & Issue 22 March 2006. En ole ennen tutustunut tähän lehteen, ja näyttää siltä, että ei enää tarvitsekaan. Suoraan sanottuna en löytänyt lehdestä yhtään mitään. Suurin osa lehdestä on lankamainoksia, mikä ei tietenkään ole ihan kokonaan huono asia. Nyt pitää kuitenkin antaa Visa-paran vähän jäähtyä ja huilia...
39271.jpg