Ihan kuin olisi joulupukki käynyt postilaatikolla tänään! Laatikko oli tungettu niin täyteen tavaraa ettei kansikaan mahtunut kiinni. Näiden neulonta-aiheisten pakettien lisäksi oli vielä yksi muu paketti, yksi akkainlehti, kuvasto ja vain yksi ainoa lasku!

Play.comista tilaamani kirjat oli pakattu ensin normaaliin pahvipakkaukseen ja laitettu vielä suureen Royal Mailin postisäkkiin. Toimitus oli nopea: tilaus 1.2., ilmoitus paketin lähtemisestä 2.2., ja perillä tänään 9.2.
Pam Allen: scarfSTYLE
The Best of Knitter's Magazine - Shawls and Scarves
Martha Waterman: Traditional Knitted Lace Shawls
37026.jpg

Kotimaisesta kirjakerhosta olin tilannut neulemallikirjan:
Lesley Stansfield: Kauneimmat neulemallit
37025.jpg

Ja monesta blogista saamani vinkin perusteella ostin tältä eBay-myyjältä 15 kpl paketin bambupuikkoja, koot 2 - 12 mm. Hinnaksi tuli Hong Kongista postitettuna ja kotiin kannettuna n. 2 eur / kpl. Tämäkin toimitus oli huippunopea: kaupat tehtiin 3.2., ilmoitus paketin lähettämisestä 5.2., ja perillä tänään 9.2. Neljässä päivässä maailman toiselta laidalta!

37028.jpg

Kyllä on kansainvälistä nykyään tämä harrastus! Kaiken lisäksi huomenna vielä alkavat Neuleolympialaiset! Niin ja tietysti ne varsinaisetkin.

Olen nyt päätynyt tekemään Jaywalker-kisasukat Nalle Colorista. Sen sijaan en ole vielä päättänyt, teenkö ne turkoosista, jota olisi korkkaamaton kerä valmiina, vai käynkö vielä hakemassa sitä pinkkiä, jota ensin ajattelin. Vielähän tässä on reilu vuorokausi aikaa miettiä.